ETUSIVU AJANKOHTAISTA TAPAHTUMAT TELMU RY JÄSENEKSI JÄSENEDUT YHTEYSTIEDOT

AJANKOHTAISTA

DIY-keikkajärjestäjä Paavo Vuoristo valittiin Telmu ry:n kunniajäseneksi
2014-02-28 15:41:01

Lukuisia punkkeikkoja Turussa järjestänyt TVO:n ohjelmapäällikkö Paavo “Papu” Vuoristo äänestettiin yhdistyksen kunniajäseneksi vuosikokouksessa.

Paavo Papu on edistänyt aktiivisesti alueen vaihtoehtoisen elävän musiikin tarjontaa järjestämällä lukuisia yksittäisiä keikkoja, ikärajattomia Raisio Punk -tapahtumia ja Räkärokki-punkfestaria. Papun toimintaa kuvaa tinkimätön asenne ja do it yourself -meininki.

- Onhan tuo tosi kiva juttu. En voi kiistää, että tuntuu hyvältä, kun olen jotain värkkäillyt ja toisinaan jopa onnistunutkin. Vaikka eipä näitä juttuja sen takia järkkäillä, että kiitosta saisi. Pääasia on, että alakulttuurikentällä tapahtuu, Papu kommentoi valintaansa.

Muutosta Papu kaipaisi keikkojen järkkäyksessä taloudellisen riskin jakamiseen.

- Odotan kovin, että saamme TVO:n uudet tilat auki, mutta tämäkään ei onnistu ilman rahaa, hän jatkaa.

Telmu ry haluaa kiittää ja nostaa esiin ansioituneita paikallisia toimijoita myöntämällä heille elinikäisen kunniajäsenyyden. Jäsenyys jaetaan vuosittain Turun alueen elävää musiikkia edistäneelle henkilölle tai yhteisölle.

Telmu ry:n kunniajäseneksi valittiin vuonna 2012 Metallihelvettiä järjestävä Jussi Helenius. Aiemmin jäsenyydellä on palkittu Tomi Arvas, Tomi Hautakangas, Rainer Koski, Erkka Makkonen, Jari Nikkola, Kimmo Nurminen, Juhani Paaso, Markus Petäjä, Kari Rantala, Seppo Tahvanainen ja Jan Trygg.

TUOREIMMAT

Synttärifestarit ja jäsenyys 2017 Lisätty: 2017-01-31 14:23:10
TELMU 5V! Lisätty: 2016-01-26 13:20:38

Lisää uutisia tästä.
© Turun elävän musiikin yhdistys - Telmu ry 2016.   Markulantie 14, 20360 Turku   Tel: +358 40 721 7870   Webdesign: Pauna Inc.  Kuva: Kimmo Helander