ETUSIVU AJANKOHTAISTA TAPAHTUMAT TELMU RY JÄSENEKSI JÄSENEDUT YHTEYSTIEDOT

AJANKOHTAISTA

Mediatiedote: TELMUN SYKSY JYRISEE JA PAUKKUU!
2013-08-28 10:07:38

TELMUN SYKSY JYRISEE JA PAUKKUU!

Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain lainattua, mutta ehdottoman aitoa!
Turun Elävän Musiikin Yhdistys tarjoaa syksyn pimeneviin iltoihin valoa, energiaa ja loistavaa elävää musiikkia.

Kesä on kohta lämmin muisto vain ja on tullut aika katsoa tulevaisuuteen. Ja mikäs siinä kun tulevaisuus näyttää varsin runsaalta keikkarintamalla! Alla poimintoja Telmun syyskuun tapahtumista.

Kiinnostaako vanhat syntetisaattorit tai muut tekniset vempeleet joista lähtee ääntä? Vai saisiko olla annos asenteikasta sanataiteilua rouhealla biitillä? Vai sykkiikö sydämesi erityisesti proge-musalle? Telmun syyskuussa on tarjolla kaikkea yllämainituista ja enemmän!

14.9. Turun Klubi: Syna vs. Sana. Lavalla nähdään Eevil Stöö, DJ Kridlokk & Koksukoo, Euro Crack, Kebu ja Konekonekone. Kumpi voittaa, syna vai sana? Taistelu tulee olemaan tiukka, tule todistamaan omin silmin ja korvin! Liput 10e/7e euroa Telmun jäsenille. Ennakkolippuja myyvät Levykauppa Äx ja 8Raita.

21.9. Turun Klubi: The Scrags ja Array. Ruotsalainen The Scrags vierailee Turussa ja soittaa Klubilla Turku Bandstand 2013-voittaja Arrayn kanssa. Luvassa rouheita särösaundeja ja progehtavan usvaista äänimaailmaa!

21.9. Dynamo: Synamiitti 2013. Suomen suurin syntetisaattori-aiheinen tapahtuma Synamiitti Dynamo-klubilla koko päivän ja yön. Turun Syntetisaattoriseuran ja Telmu ry:n yhteisvoimin järjestämä tapahtuma tarjoaa alan ihmisille ja kiinnostuneille mm. syntetisaattoriaiheisia dokumentteja isolta screeniltä, live-musiikkia Nightsatanilta ja Syntetisaattoriorkesteri Galaksilta ja tietenkin syntikoita! Liput iltaklubille 5e, Telmun jäsenet ilmaiseksi. Lisää infoa: synamiitti.com

27.9. Pikku-Torre: Lähiömankka. Syyskuun lopussa Pikku-Torren valtaa jälleen mitä mainioin Lähiömankka! Lavalla sanoja ja biittejä taitavasti vääntävät Omen Flex & Basick sekä Mino Mainio. Showtime klo 22.00. Vapaa pääsy!

Muista myös live-illat Salakapakka Hunsvotissa 7.9 lähtien kaksi kertaa kuukaudessa.

Lähitulevaisuudessa Telmun ROCKFUTIS Kupittaalla 31.8. Jalkapalloa rennolla otteella elokuun viimeisenä iltana, live-musiikkia ja Deejiitä!
29.8. Vietetään myös Telmu Goes Kahvila 2013:n viimeistä iltaa. Musiikkikahvila Soinnun lavalle nousevat Merely Blindfolded ja Pelkkä Väliviiva -Soolo-. Showtime klo 21.00. Vapaa pääsy!

Telmun syksy lähtee rytinällä käyntiin tarjoten jokaiselle jotakin!
Katso päivitetyt tiedot kotisivulta ja seuraa meitä Facebookissa, paljon on vielä syksyn aikana tulossa!
Nähdään keikoilla!

TUOREIMMAT

Synttärifestarit ja jäsenyys 2017 Lisätty: 2017-01-31 14:23:10
TELMU 5V! Lisätty: 2016-01-26 13:20:38

Lisää uutisia tästä.
© Turun elävän musiikin yhdistys - Telmu ry 2016.   Markulantie 14, 20360 Turku   Tel: +358 40 721 7870   Webdesign: Pauna Inc.  Kuva: Kimmo Helander