ETUSIVU AJANKOHTAISTA TAPAHTUMAT TELMU RY JÄSENEKSI JÄSENEDUT YHTEYSTIEDOT

AJANKOHTAISTA

TELMU KAFFETTELEE JÄLLEN KOKO PITKÄN KUUMAN KESÄN!
2013-05-14 22:45:29

MEDIATIEDOTE
Julkaisuvapaa

TELMU KAHVILLA JO TOISTAMISEEN –
ELÄVÄÄ MUSIIKKIA TURUN KAHVILOISSA KOKO PITKÄN KUUMAN KESÄN!Turun elävän musiikin yhdistys Telmu ry tuo elävää musiikkia turkulaisiin kahviloihin ja baareihin jo toistamiseen koko kesän jokainen torstai! Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia. Tahdotpa sitten varta vasten jalkautua elävän musiikin äärelle tai yllättyä iloisesti ollessasi iltaoluella kantapaikassasi, Telmu tuo torstai-iltoihisi hyvää meininkiä ja viihtyisyyttä tänäkin kesänä.


Kahvilakierros käynnistyy Musiikkikahvila Soinnussa 30.5.2013 ja kesälavan korkkaa Timshel joka punoo yhteen akustista ja sähköistä maailmaa tavoitteenaan samanaikaisesti provosoida, lohduttaa ja ilahduttaa kuulijaa. Samana iltana lavalle nousee myös nuori duo, Wily & Light, joka vahvalla singer-songwriter tulkinnallaan saa kunnian pistää TGK 13:n pyörimään Soinnussa iltayhdeksästä eteenpäin. Ole paikalla!


Artistit ja yhtyeet, jotka ensi kesänä saavat sinut santsaamaan kahvia ja täyttämään tuoppisi:
Väinö Grön, Timshel, Alec Danger, Kimmo Nieminen, Minna Twice, Olga Rantalaiho, Wily & Light, Acts of two Hearts, Markus Perttula.
Myös uusia nimiä vielä tulossa!


Tapahtumapaikkoja ovat Musiikkikahvila Soinnun ohella Cosmic Comic Cafe, LATTE Cafe, Turun Sarjakuvakauppa ja Bar Bryssel. Kahvilla käydään ja elävä musiikki soi tänä vuonna toukokuun lopusta elokuun loppuun osana m.m. Urbaani Kesälomaa sekä Taiteiden Yötä. Tervetuloa kuulemaan miten Väinö Grön taikoo iskelmää uuteen uskoon ja saa sydämesi sulamaan ja tanssijalan vipattamaan; tai miten sulavasti Olga Rantalaiho, Acts of Two Hearts ja Markus Perttula kietovat kuulijansa omintakeisiin säveliin tai miten ainutlaatuinen Kimmo Nieminen tunnelmoi Latten intiimissä miljöössä!

Viimeistä kertaa kahvia keitetään kesän tapahtumakokonaisuuden nimissä Musiikkikahvila Soinnussa 29.8. Ei paljasteta vielä kaikkia korttejamme ja annetaan loppuhuipennuksen olla yllätys!


Pidä siis korvat höröllä ja silmät auki torstaisin Turussa kesällä 2013.
Telmu ry julistaa kesän alkavaksi ja käynnistää aurinkoisten iltojen ilmaisen ilon:
13 viikkoa, mahtavia keikkoja, arjen nyrjähdyksiä ja elävää musiikkia suoraan Turusta! Tervetuloa!Tapahtumatiedot kokonaisuudessaan löydät osoitteesta www.telmu.fi ja www.facebook.com/tgk2013

Lisätietoa:
telmu@telmu.fi
Telmu ry: Tove Forssell / 040 736 4345 /tove.forssell@gmail.com

TUOREIMMAT

Synttärifestarit ja jäsenyys 2017 Lisätty: 2017-01-31 14:23:10
TELMU 5V! Lisätty: 2016-01-26 13:20:38

Lisää uutisia tästä.
© Turun elävän musiikin yhdistys - Telmu ry 2016.   Markulantie 14, 20360 Turku   Tel: +358 40 721 7870   Webdesign: Pauna Inc.  Kuva: Kimmo Helander