ETUSIVU AJANKOHTAISTA TAPAHTUMAT TELMU RY JÄSENEKSI JÄSENEDUT YHTEYSTIEDOT

AJANKOHTAISTA

Mark Bertenyistä Telmu ry:n uusi kunniajäsen!
2013-01-22 21:25:29

Turun elävän musiikin yhdistys kruunasi 17.1.2013 kunniajäsenekseen kaupungin nuorten parissa pitkään toimineen taustavaikuttajan tinkimättömästä toiminnasta ja arvostavasta asenteesta elävää musiikkia ja muusikoita kohtaan

Turun elävän musiikin yhdistys Telmu ry on vuodenvaihteessa totuttuun tapaan kruunannut uuden kunniajäsenen. Elävän musiikin toimintaedellytyksiä edistävä yhdistys valitsi kunniajäsenekseen Mark Bertenyin, joka vastaanotti elinikäisen jäsenyyden ja kultaisen jäsenkortin Turun kaupungin nuorisoasiainkeskuksen koordinoiman Turku Bandstand –bändikilpailun infotilaisuudessa 17.1.2013.

Telmu ry kiittää Bertenyitä tinkimättömästä ja ihmisläheisestä toiminnasta kaupungin nuorten musiikinharrastajien parissa. Bertenyi työskentelee nuorisoasiainkeskuksella, nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa vastaavana tuottajana käynnissä olevassa Rock Academy –hankkeessa, joka kehittää mukaan valikoituneiden yhtyeiden toimintaa yhä ammattimaisempaan suuntaan. Bertenyi tunnetaan turkulaisten musiikkitoimijoiden parissa suurisydämisenä ja aktiivisena jokapaikanhöylänä. ”Marky on tunnettu taustavaikuttaja, kaikkien kaveri joka säätää kaikessa mukana. Olennaista Markyn touhussa on yhtä kunnioittava ja kiinnostunut asenne niin maailmanluokan tähtiä kuin nuokkarilla juuri perustetun turkulaisbändin musiikkia ja toimintaa kohtaan” , kuvailee uuden kunniajäsenen toimintaa pitkään seurannut musiikkivaikuttaja.

Bertenyi on tunnustuksesta kiitollinen ja otettu. ”Arvostan todella oman kylän tekijöiden tunnustusta”, Bertenyi toteaa. Terveisinään turkulaisille elävän musiikin parissa toimiville uusi kunniajäsen painottaa yhteisöllisyyttä ja hyvässä hengessä toimimista. ”Liittykää yhteen! Tervehenkinen kilpailu kavereiden kesken on luonnollista ja musiikille hyväksi, mutta huonossa ilmapiirissä keskinäinen dissailu ei edistä mitään. Kun useammat ovat mukana toimimassa yhdessä, lisääntyy aina myös todennäköisyys sille että joku onnistuu, ja se avaa ovia kaikille muillekin”, Bertenyi kehottaa.

Telmu ry on mukana Rock Acamy –hankkeessa, ja viimeistään tätä kautta Bertenyin työpanos paikallisen elävän musiikin parissa on kirkastunut yhdistykselle: Telmu ry arvostaa suuresti Bertenyin toimintaa ja uskoo sen vaikuttaneen ja vaikuttavan laajalti turkulaisten musiikin parissa toimivien nuorten arkeen.

TUOREIMMAT

Synttärifestarit ja jäsenyys 2017 Lisätty: 2017-01-31 14:23:10
TELMU 5V! Lisätty: 2016-01-26 13:20:38

Lisää uutisia tästä.
© Turun elävän musiikin yhdistys - Telmu ry 2016.   Markulantie 14, 20360 Turku   Tel: +358 40 721 7870   Webdesign: Pauna Inc.  Kuva: Kimmo Helander