ETUSIVU AJANKOHTAISTA TAPAHTUMAT TELMU RY JÄSENEKSI JÄSENEDUT YHTEYSTIEDOT

AJANKOHTAISTA

ILMOITTAUDU MUKAAN TURKU BANDSTAND KISAAN!
2014-12-31 16:20:08

Ilmoittaudu Turku Bandstand 2015 bändikilpailuun NYT!
Ilmoittautuminen päättyy pe 9.1.2015

Tällä hetkellä ilmoittautuneita yhtyeitä on jo 22 kappaletta, paikkoja on kaikkiaan 54 yhtyeelle eli vielä mahtuu mukaan!

Turun kaupungin Nuorten palvelut järjestää Turku Bandstand -bändikilpailun 19. kertaa keväällä 2015. Alku- ja välierät järjestetään Nuorten Taide- ja toimintatalo Vimmassa alkaen 20.1.2015, ja finaali käydään Turun Klubilla lauantaina 21.3. Kisassa vahvasti yhteistyössä toimii myös Turku Rock Academy, jonka pilottivaihe käynnistettiin Bandstand- kisan yhteydessä vuonna 2012.


Bandstand- kilpailulla on vahva jalansija Turun musiikkikentässä, ja siitä onkin tullut peruspilari monen paikallisen yhtyeen ensi askelissa keikkaelämään. Kisaan voivat osallistua yhtyeet, joiden kotipaikka on Salo – Forssa – Laitila- alueen sisäpuolella. ¾ jäsenistä on oltava alle 30 -vuotiaita. Yhtyeiden tulee esittää omaa materiaaliaan, eikä heillä saa olla voimassaolevaa levytyssopimusta. Kisan voittajalle on perinteisesti luvassa studioaikaa, ja yhtyeen digisingle julkaistaan Turkulaisen VR Label Finlandin toimesta. Kaikki yhtyeet saavat esiintymisestään kirjallisen palautteen.


Kisaan osallistuvilla yhtyeillä on myös ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan Turku Rock Academyn toimintaan. Rock Academy on Turun kaupungin Nuorten palveluiden järjestämä hanke, joka edistää nuorten harrastustoimintaa ja yhtyeiden kehitystä kohti jopa ammattimaista musiikkiuraa.


Bandstand 2015 -kisasta valitaan kuusi yhtyettä Rock Academyn kahden vuoden valmennukseen. Yhtyeet saavat tänä aikana musiikkialan ammattilaisten ohjaamaa, maksutonta opastusta niin studiotyöskentelyn, laulun- ja soitonopetuksen kuin monipuolisten kurssienkin muodossa. Bändeille järjestetään kehityksen mukaan keikkoja, tuotetaan julkaisuja, sekä kuvataan musiikkivideoita ja promootiokuvia. Kisaan osallistuminen on ainoa mahdollisuus tulla valituksi Academyyn. Menestyminen kilpailussa ei ole edellytys päästä mukaan Academyn toimintaan – mutta järjestäjien mielenkiinnon herättäminen on.

Turku Rock Academyn yhteistyökumppanien määrä ja laatu kasvanut parissa vuodessa melkoiseksi; Ruisrock, Karjurock, Universal Music, My Music Agency. Ja lisää on tulossa…Ilmoittautumisaika Turku Bandstand 2015 kisaan päättyy 9.1.2015. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen tomi.arvas@turku.fi. Viestissä tulee ilmoittaa yhtyeen nimi ja kotipaikkakunta, jäsenten koko nimet, iät ja instrumentit sekä yhteyshenkilön sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Lisätietoa Turku Bandstandista sekä Turku Rock Academysta löytyy osoitteesta www.turkubandstand.fi, jonne myös päivitetään aikataulua kisan edetessä

TUOREIMMAT

Synttärifestarit ja jäsenyys 2017 Lisätty: 2017-01-31 14:23:10
TELMU 5V! Lisätty: 2016-01-26 13:20:38

Lisää uutisia tästä.
© Turun elävän musiikin yhdistys - Telmu ry 2016.   Markulantie 14, 20360 Turku   Tel: +358 40 721 7870   Webdesign: Pauna Inc.  Kuva: Kimmo Helander